Gouden Ticket Award voor Rapunzel De Musical

De gloednieuwe sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment is nog maar net te zien in het theater en blijkt nu al een groot succes. Zo ontving Rapunzel De Musical tijdens de allereerste try-out een gouden VVTP-award omdat er al 25.000 tickets zijn verkocht voor de voorstelling. De award is een mooie start voor de sprookjesvoorstelling, welke tot en met juni te zien zal zijn in theaters door heel het land.

Al jarenlang zijn de sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment echte publiekstrekkers. De laatste jaren hebben de voorstellingen van de producent dan ook al diverse prijzen gewonnen. Zo wonnen Belle en het Beest De Musical en Assepoester De Musical eerder de Musical Award voor Beste Familiemusical en is de cast van Assepoester De Musical vorig jaar ook verrast met een platina ticket award. Door de unieke twist aan de sprookjesvoorstellingen heeft de producent een concept in handen, wat geschikt is voor de hele familie en daarom ook al jarenlang zeer geliefd is bij het publiek.

Het verhaal

In Rapunzel de Musical verrast Van Hoorne Entertainment het publiek met het wereldberoemde verhaal van de prinses met hele lange, magische haren. Door een betovering kunnen Rapunzels haren alleen worden geknipt met een gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Informatie

Rapunzel De Musical is tot en met 23 juni 2024 te zien in theaters door heel Nederland. Kaarten voor de voorstelling zijn te koop via www.vanhoorne.com/rapunzel.