Extra shows voor The Bodyguard

Op woensdag 29 september ging de langverwachte hitmusical ‘The Bodyguard’ in première in Studio Zuid (vernieuwde Zuiderkroon) Antwerpen. Deze spectaculaire openingsproductie van Studio Zuid wordt aangeboden als ‘dinner show’, waardoor het publiek niet enkel kan genieten van drama, verboden liefde, rauwe emotie en wereldhits als ‘I Will Always Love You’, ‘I Have Nothing’, ‘Queen of the Night’ en ‘Run To You’, maar ook van een overheerlijk dinner voorafgaand aan de show, van de hand van sterrenchef Dominique Persoone.

Het premièrepubliek, waaronder tal van media en een stevige hap BV’s, smulde letterlijk en figuurlijk van wat er allemaal voorgeschoteld werd en was na afloop meer dan lovend. Vooral vocale orkaan April Darby, die haar debuut in Vlaanderen maakt in ‘The Bodyguard, the musical dinner show’, blies (en blaast momenteel nog steeds) iedereen omver met haar vertolking van de gestalkte superster Rachel Marron en het hitrepertoire dat Whitney Houston onsterfelijk maakte.

De vele positieve echo’s missen hun effect duidelijk niet, want nadat Music Hall door de enorme vraag naar tickets eerder al extra shows op 21, 22, 23 en 24 oktober in verkoop zette, worden nu ook 27, 28, 29, 30 en 31 oktober 2021 aan de speellijst toegevoegd!

Tickets en info: www.thebodyguard.be