Dorian Liveyns Peter van musicalafdeling

De Kunsthumaniora mag met trots Dorian Liveyns voorstellen als peter van de musicalafdeling!

Dorian volgde het 7e jaar musical aan de Kunsthumaniora van Brussel in 2011. Na zijn vooropleiding kon hij starten op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Na zijn opleiding musicaltheater heeft Dorian aan verschillende soorten projecten kunnen en mogen meewerken: grote shows zoals 40-45, Daens en The Little Mermaid, maar ook kleinere familievoorstellingen zoals Pippi Langkous en Maya de Bij.

Wat het musical vak voor Dorian zo bijzonder maakt is de diversiteit binnen het genre. Zowel stijl, omvang en muziek kan enorm verschillen naargelang welke voorstelling alsook de synergie tussen vele verschillende disciplines die nodig is om een afgewerkt product te kunnen afleveren.

Daarom vindt hij het ook een hele eer om het peterschap op zich te mogen nemen van de musicalafdeling in de Kunsthumaniora van Brussel. Hoe mooi is het om mee de nieuwe generatie talentvolle artiesten richting te kunnen geven op weg naar hun eigen artistieke leven. Deze week was hij aanwezig als extern jurylid op het zangexamen van 5Musical.

Foto: Bart Meeuws