De Graaf & Cornelissen Entertainment houdt kinderaudities voor Les Misérables

De Graaf & Cornelissen Entertainment zoekt voor de musical Les Misérables diverse jonge acteurs voor de rollen van Kleine Cosette, Jonge Eponine en Gavroche. De audities voor de eerste periode van de tournee zijn inmiddels in volle gang, maar aanmelden kan nog steeds. Bij voorkeur werken we met kinderen die alle 24 speelbeurten nog hebben vanaf de start van de tournee. Wij moedigen inzendingen van alle etnische groepen ten zeerste aan.

Kleine Cosette en Jonge Eponine zijn jonge tengere meisjes, idealiter onder de 1,32m met een heldere klank. De jongere versies van Vajèn van den Bosch (Eponine) en Sem Gerritsma (Cosette). Om auditie te mogen doen moeten de meiden tussen de 7 en 10 jaar zijn.

Gavroche is een brutale straatjongen onder de 1,40m met een sterke zangstem. Om auditie te mogen doen moeten de jongens tussen de 9 en 12 jaar zijn. Jongens met de baard in de keel hoeven zich niet aan te melden voor de audities.

Periode

Repetities en montage: december 2022 t/m februari 2023
Tournee: vanaf 18 februari tot 1 oktober 2023, door heel Nederland

Het team

Het creatieve kinderteam bestaat uit Herma van Piekeren en Simone van Gog die in samenspraak met het creatieve team uit Nederland en Engeland met de kinderen gaan werken.

Aanmelden

Heb jij zin om een rol te spelen in een professionele musicalvoorstelling en voldoe je aan de rolbeschrijving, stuur dan een e-mail met de volgende gegevens naar audities@lmnlbv.nl

– Naam kind
– Naam ouders / voogd
– Geboortedatum en leeftijd kind
– Lengte
– Adres, postcode, woonplaats
– Telefoonnummer
– Een recente foto met hoofd en schouders en een foto van top tot teen (niet ouder dan een half jaar). Gelieve geen videobeelden mee te sturen.
– Eventuele werkervaring
– Eventuele gebruikte speelbeurten tot zijn/haar verjaardag in 2023 en geplande speelbeurten daarna bij een andere partij.

Aanmelden kan altijd. Je ontvangt per mail vervolgens zo spoedig mogelijk een uitnodiging of afmelding wanneer er meer duidelijk is over eventueel extra auditiedagen. Aanmelden betekent niet direct dat je wordt uitgenodigd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer informatie over de productie

Kijk voor meer informatie over de voorstelling op www.lesmiserables.nl