Charité – De Musical: Een aangrijpend verhaal van moed en menselijkheid tijdens duistere tijden

New Life Academy brengt met trots “Charité – De Musical” naar het podium van CC De Werf in Aalst. Deze hartverscheurende voorstelling neemt het publiek mee terug naar januari 1945, Berlijn, te midden van de grimmige laatste dagen van nazi-Duitsland. Het verhaal draait om een hoogzwangere vrouw die aankomt in het ziekenhuis Charité, waar ze geconfronteerd wordt met een personeel doordrongen van leugens, jaloezie en verraad. Het ziekenhuis, gelegen op een steenworp afstand van de Führerbunker, staat voor barmhartigheid maar wordt tegelijkertijd geconfronteerd met de duistere realiteit van het “Aktion T4 programma”, dat tot doel had gehandicapte mensen systematisch te vermoorden.

De voorstelling belicht op indringende wijze de menselijke strijd in een tijd van onmenselijkheid en de moed die nodig is om stand te houden in de donkerste dagen. Kom en beleef “Charité – De Musical”, een krachtig verhaal dat de essentie van menselijkheid in de meest onmenselijke tijden weergeeft.

Speeldata en locatie:

Vrijdag 26 april om 20:00 uur
Zaterdag 27 april om 16:00 uur
Zaterdag 27 april om 20:00 uur

Kleine zaal van CC De Werf, Molenstraat 51, 9300 Aalst
Duur: Ongeveer 1 uur, zonder pauze. De voorstelling wordt gespeeld als één acte.
Tickets & informatie: Voor tickets en meer informatie, bezoek www.ccdewerf.be of bel 053723811.

Over New Life Academy:

Deze voorstelling wordt geproduceerd door New Life Academy, een deeltijdse Theater- & Musicalopleiding voor kinderen, tieners en volwassenen in Aalst. Onder leiding van professionals uit het werkveld biedt New Life Academy een gevarieerd aanbod van lessen in zang, dans, spel en meer, met als hoogtepunt telkens een nieuw project. Voor meer informatie, bezoek www.newlife-entertainment.be.