Castvoorstelling Boeing Boeing


15 juni 2016, Rotterdam Airport. De organisatie van de castpresentatie van Boeing Boeing heeft de beste locatie weten te vinden om zich af te laten spelen. Een mooie opening voor het nieuwe Theaterproductiebedrijf Theater van de Klucht die door Arijan van Bavel en Joris Bengevoord is opgericht.

boeingcast5jpg

Getting ready for take-off met Boeing Boeing

Eenmaal achter de douane wordt het duidelijk dat het evenement zich afspeelt op het mooie dakterras, met als decor het platform waar meerdere vliegtuigen, met soms wat ongenoegen van de personen aan het woord, aankomen en wegrijden.

Je maakt niet alleen kans op een koffer, maar ook op een meet & greet en backstage tour

Tijdens de presentatie werd er ook een ontzettend interessante samenwerking bekend gemaakt. De voorstelling gaat namelijk samenwerken met Princess Traveler, waarmee ze bij elke show een koffer gaan verloten onder het publiek. Het niet alleen een koffer dat je wint, maar ook een meet & greet en een heuse backstage tour. Een hele prijs dus, waardoor de voorstelling alleen maar meer aantrekkelijk wordt om te bezoeken!

boeingcast

Het verhaal

De rijke vrijgezel Bernard beleeft de tijd van zijn leven met drie verschillende stewardessen uit drie verschillende landen. Dit allemaal onder het afkeurende oog van zijn norse huishoudster. Een tot in detail uitgewerkte planning zorgt ervoor dat de dames elkaar nooit tegenkomen. Maar een nieuw vluchtschema door de komst van de gloednieuwe en véél snellere Boeing 747 gooit echter zijn leven in de war en opeens staat ook zijn oude vriend Robert voor de deur. In een opeenvolging van hilarische verwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt Robert gedwongen om als afleidingsmanoeuvre te dienen… En dat is vragen om problemen!

Informatie

De cast bestaat uit Arijan van Bavel, Bas Muijs, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers, Sabine Beens, Femke van Assouw.  Boeing Boeing is vanaf 18 januari te zien in verschillende Nederlandse theaters. Meer info & tickets via www.theatervandeklucht.nl.

boeingcast2

Na de presentatie spraken wij met twee van de toekomstige stewardessen:

Wieneke Remmers: “In deze voorstelling kan ik eindelijk weer een beetje vrouw zijn”.
Sabine Beens: “Het is lachen zonder nadenken”.

De volledige interviews mag je binnenkort verwachten op Musical Vibes.

Door Dianne Roskam

Foto’s: Annemarijn Clement