Cast van Het Spook van de Operette begonnen met repeteren

Yes! Het is zover… Backstage Producties, het nieuwste Vlaamse productiehuis, is maandag van start gegaan met de repetities van de allereerste productie die ze op de kalender hebben gezet: ‘Het Spook van de Operette’. Luc Caals & Dirk Van Vooren, Hugo Sigal, Celien Hermans, Dirk Lavrysen, Martine de Jager, Maarten Bosmans en Bert Cosemans zijn met veel enthousiasme van start gegaan met deze klucht. Regisseur Manu Jacobs zag dat de sfeer goed zat. ‘Het Spook van de Operette’ gaat van start op 7 oktober 2022 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

KORTE INHOUD

Erfeniskwesties zijn altijd voer voor discussies, voor ongewilde reünies en voor geestige spoken uit het verleden… Wanneer twee neven (Luc Caals en Dirk Van Vooren) door de notaris (Dirk Lavrysen) worden samengebracht in het oude en vervallen operettetheater van hun gestorven groottante, krijgen ze nogal verbazend nieuws te horen… Ze worden plots de nieuwe eigenaars van dit leegstaand theater!

Eén probleem: dat willen ze niet. De ene wil het meteen verkopen, de andere wil er een garage van maken. Tot overmaat van ramp kunnen ze geen stap verder zonder de goedkeuring van hun derde neef (Hugo Sigal) die mede-erfgenaam is, en waarvan niemand weet waar deze vreemde vogel woont en leeft. Gooi daarbij een lastige tante (Martine de Jager), een simpele schatter (Celien Hermans), een vreemde toneelmeester (Bert Cosemans) en een ruwe aannemer (Maarten Bosmans), en we zijn vertrokken voor een klucht vol chaos, persoonsverwisselingen, romantiek en geestige hilariteit!

Cast: Luc Caals, Dirk Van Vooren, Hugo Sigal, Celien Hermans, Dirk Lavrysen, Martine de Jager, Maarten Bosmans, Bert Cosemans

Regie: Manu Jacobs

Tekst: Dirk Van Vooren en Manu Jacobs

Productie: Backstage Producties

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS

‘Het Spook van de Operette’ is van 7 tot 30 oktober 2022 te zien in Theater Elckerlyc.
Tickets en informatie: www.backstage-producties.be.