Cast gezocht voor hippe eigentijdse (dance)musical

Het bestuur van Starlight Musical Productions vzw plande vorig jaar audities voor een heel bijzondere, nieuwe productie, Joelia, die dit jaar op de planken zou komen. En toen stak COVID-19 stokken in de wielen en was er enkel ‘Sound of Silence’!

Maar nu recht de Middelkerkse vereniging de rug en helpt volop het culturele leven op gang te trekken. Na anderhalf jaar inactiviteit is het echt genoeg geweest. De versoepelingen van de maatregelen en het vertrouwen in de vaccinatiecampagne deden het bestuur beslissen om er 100% voor te gaan.

Vandaag start een extra inschrijvingsperiode om deel te nemen aan de audities voor een nagelnieuwe musical naar aanleiding van hun 10-jarige bestaan. Joelia is een volledig zelfgeschreven stuk geworden! Voor het hippe en eigentijdse verhaal over een musicalschool werd vertrokken vanaf een wit blad.

De audities staan open voor iedereen vanaf 10 jaar die ervan droomt op de planken te staan. Ze worden georganiseerd op zaterdag 4 en zondag 5 september 2021 in ‘Centrum De Branding’ aan de Populierenlaan te Middelkerke. Van de kandidaten wordt verwacht dat ze toneel spelen, zingen, dansen en zich engageren om beschikbaar te zijn voor alle repetities en opvoeringen. Meer informatie en het online inschrijvingsformulier zijn te vinden op de website van de vereniging.

De voorstellingen van Joelia staan geprogrammeerd tijdens de krokusvakantie van 2022 in Centrum De Branding in Middelkerke.

Volg ons verhaal op www.starlight-musical.be