Camerata Productions blikt vooruit

Net als zovelen andere cultuurverenigingen zag Camerata Productions, actief in de driehoek Lebbeke – Dendermonde – Buggenhout, hun planning van het voorbije theaterseizoen in het water vallen.

“Gelukkig konden we via onze filmafdeling ons creatief ei nog kwijt” zegt artistiek leider Stijn De Wolf. “We hopen dat we met de webserie Wh@evR! en de vlogreeks #RosBeiaardVlog ook jongeren tijdens deze pandemie hebben kunnen entertainen. Daarnaast zijn we ook bijzonder blij dat we een tiental schoolvoorstellingen “Wit Satijn” live hebben kunnen opvoeren in GC De Pit in Buggenhout. De dankbaarheid van de cultuurdienst van Buggenhout was bijzonder groot want ook hun zaal heeft meer dan een jaar leeggestaan.”

WEBBER-CONCERT EN DE MUSICAL OLIVER

Op 1, 2 en 3 oktober 2021 brengen Camerata Productions en koor Cantico een ode aan Andrew Lloyd Webber. Samen met een live-orkest gidsen solisten Eva Rupus, Glenn Desmedt en Marijke De Bont het publiek door het immense musicaloeuvre van deze grootmeester der musicals. “Derde keer, goede keer want dit concert werd inmiddels al twee keer uitgesteld.

Daarna starten we aan de voorbereidingen van de musical OLIVER!, die vanaf april zal spelen in GC De Pit. Daarover kunnen we al verklappen dat we een bijzondere cast heb kunnen samenstellen met enkele bekende koppen. Wij hebben alvast heel veel zin in het komende theaterseizoen, dus hopelijk vinden de mensen snel hun weg terug naar het theater!” besluit Stijn.

Musicalconcert “Het beste van Andrew Lloyd Webber”
1, 2 en 3 oktober 2021 – GC DE PIT Buggenhout (BE)

Meer info: www.camerata-productions.be