Bohemian Productions organiseert audities voor IF/THEN

Bohemian Productions, bekend van onder meer Mette Jesus Christ Superstar, Evita, Catch Me If You Can en Chess, organiseert nieuwe audities voor de musical IF/THEN. 

DATA

De audities vinden plaats op 21 en 22 mei 2022 in Sint-Niklaas. Je houdt beide dagen vrij voor auditie. Wie op 21 mei geslaagd is voor de eerste selectie wordt op 22 mei opnieuw verwacht voor een tweede selectieronde.

KORTE INHOUD

Wat als we de gevolgen van onze keuzes in het leven op voorhand konden inschatten? Mochten we weten hoe alles zou uitdraaien, zouden we dan nog steeds dezelfde keuzes maken? Deze vragen staan centraal in het verhaal van de musical IF/THEN… een recente Broadwaymusical van Pulitzerprijs- en Tony Award-winnaars Tom Kitt & Brian Yorkey.

We volgen Elizabeth, een jonge vrouw die na het stuk lopen van haar huwelijk terug naar New York verhuist in de hoop een nieuw leven op te bouwen. Wanneer ze op een dag Lucas tegenkomt in het park, start de parallelle verhaallijn. Wat zou er gebeuren mocht ze ingaan op Lucas’ uitnodiging? Dit verhaal wordt het verhaal van Beth. Wat zou er gebeuren mocht ze meegaan met haar vriendin Kate? Dit wordt het verhaal van Liz.

De auteurs nemen het publiek mee in beide verhaallijnen tegelijk en wisselen in de voorstelling af tussen de werelden van Liz en Beth en tonen hoe anders het leven van Elizabeth had kunnen zijn.

IF/THEN is een voorstelling met aanstekelijke, hedendaagse muziek, die het publiek vanaf het eerste moment meezuigt en ons doet nadenken over onze eigen keuzes…

VOORSTELLINGEN

IF/THEN wordt gebracht door Bohemian Productions op 2, 3 en 4 juni 2023 in de stadsschouwburg van Sint-Niklaas.

WE ZOEKEN JOU!

IF/THEN vraagt een cast van mensen die vocaal sterk zijn en naast acteertalent ook vlotjes kunnen bewegen of enige danservaring hebben. We zoeken mensen vanaf 16 jaar en hopen een zo divers mogelijke cast samen te brengen.

Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/723NeCFkLgTU99Fm7

Voor meer info en voor al uw vragen: mail naar info@bohemianproductions.be