Bohemian Producties houdt audities voor Lelies

Tien jaar na de creatie van de musical ‘Lelies’ door Judas Theaterproducties maakt Bohamian Productions zich op om dit meeslepende verhaal van een onmogenlijke liefde met dramatische afsloop op de planken te brengen. Daarvoor is het gezelschap uit Sint-Niklaas (bekend van Jesus Christ Superstar, Evita en Chess) op zoek naar mannelijke zangers en acteurs om hun tanden in dit meeslepende verhaal te zetten.

LELIES vraagt een kleine, maar sterke cast van 9 mannelijke castleden. Naast de nodige zangcapaciteiten is een ruime acteerervaring ook nodig om deze 9 rollen te kunnen vertolken.

Lelies

LELIES speelt in de jaren ’50. Een groep gevangenen onder leiding van de oude Simon Doucet voert een toneelstuk op ter ere van bisschop Jean Bilodeau. Wat eerst een schuldbekentenis lijkt voor vroegere misdaden draait al snel uit op een val voor de bisschop zelf. Het stuk brengt immers aan het licht dat hij onrechtmatig nog op vrije voeten loopt… Het is een passioneel verhaal met als kernthema’s het taboe rond homoseksualiteit, het stimuleren van de vrije meningsuiting van jongeren en een pleidooi voor gelijke kansen voor iedereen. Deze thema’s maken het stuk tijdloos en tegelijk razend actueel.

Auditie

Droom jij ervan om te schitteren in een intieme en tegelijk beklijvende producties met prachtige muziek, begeleid door live orkest? Waag dan je kans tijdens het auditieweekend van 5 en 6 februari.

Inschrijvingen en info via DEZE link. Voor al uw vragen: mail naar info@bohemianproductions.be