Beklijvende Musical Anna Magdalena Bach KIJK NAAR MIJ onthuld

Op 2 en 3 december 2023 neemt musicalactrice Stéphania Casneuf het publiek mee op een beklijvende reis met de uitvoering van Anna Magdalena Bach “ Kijk naar mij “, een muziektheater-voorstelling geïnspireerd op het leven van de tweede vrouw van J.S. Bach., gecomponeerd door muzikant Daniel Dekens.

Stéphania Casneuf, afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool Tilburg, vertolkt de rol van Anna Magdalena Bach, waarbij ze haar veelzijdigheid toont net zoals in eerdere producties als “Mozart”, “Mamma Mia” en “Neverland, The Adventures Of Peter Pan”. Ze vormt samen met gitarist Dries Verheyen het akoestisch duo ‘adeux’ en deelt haar passie voor theater en muziek door les te geven.

De voorstelling belooft een unieke samensmelting van talent, passie en verborgen verhalen. Een arme vrouw die niemand kent maar achter de façade schuilt een rijk verleden: een fantastische zangeres, een huwelijk met een geniale componist, maar ook zelfopoffering en kindersterfte. Niemand ziet dat, niemand kijkt verder dan de façade… Anna Magdalena Bach: “Kijk naar mij”.

De live uitvoering van de muziek door o.a oud- muzikanten van het Koninklijk Filharmonisch Orkest van Vlaanderen voegt een extra dimensie toe aan deze bijzondere ervaring.

Tickets zijn beschikbaar aan €12,- per stuk. Bestel ze via e-mail: A.M.Bach2023@gmail.com.