Arte del Nino brengt Toms Magische Speelgoedwinkel

Arte del Sueño is een amateurmusicalgroep en lokt tweejaarlijks iets meer dan 7000 toeschouwers naar CC Het Spoor te Harelbeke met hun musicals. Met Arte del Niño, de kinderafdeling is er ook afwisselend tweejaarlijks met een productie voor en door kinderen. Arte del Nino heeft al musicals gebracht zoals Peter Pan, Sneeuwwitje, De Magische Vampierentand, Huis S en De Vloek van Mofistiow.

Binnen enkele weken brengen wij met een fantastische groep van 40 kinderen en 4 volwassenen de musical “Toms Magische Speelgoedwinkel”. Een verhaal geschreven door I&L Entertainment Nederland. De regie is in handen van Sybe Vandemeulebroucke.

Verhaal

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat, komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire pop Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules zijn jaloerse vijand Hades verschijnt en per ongeluk ook tot leven komt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ’thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Arte del Niño laat het speelgoed in de speelgoedwinkel van Bob tot leven komen. Ontmoet wonderlijke levende poppen, knuffelberen en nog veel meer ander speelgoed. In de prachtigste, kleurrijkste en oudste speelgoedwinkel van de wereld woont Tom samen met Bob. Elke avond als de lichten doven en de klok middernacht slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel op een magische wijze tot leven komen.

Informatie

De voorstellingen lopen van 7 tot 16 april in CC het Spoor te Harelbeke.
Tickets kosten €10 en kunnen worden gereserveerd via www.artedelnino.be

Speeldata

Donderdag 7 april 18.00u Woensdag 13 april 14.30u
Vrijdag 8 april 18.00u Woensdag 13 april 18.00u
Zaterdag 9 april 14.30u Donderdag 14 april 14.30u
Zaterdag 9 april 18.00u Vrijdag 15 april 18.00u
Zondag 10 april 14.30u Zaterdag 16 april 14.30u
Dinsdag 12 april 14.30u Zaterdag 16 april 18.00u