Actrice gezocht voor studenten kortfilm

Voor mijn Masterfilm: Marie-Thérèse zoek ik (Yben Willems) nog een actrice. Kortom gaat de film over een vrouw, Marie-Thérèse (73j.) die door haar dochter, Martine (45-50j), haar appartement moet verlaten. Martine vindt het namelijk beter om haar moeder in een home te steken. 

Om haar realiteit draagbaar te maken fantaseert Marie-Thérèse over haar jonge zelf (ong. 28 jaar) die als showgirl performt in een donkere kroeg. Concreet wordt het dus een musicalfilm dat zich baseert op het spel tussen fantasie en realiteit. Denk hier maar aan Chicago (Rob Marshall, 2002).

– Kleine opmerking: het is maar een studenten kortfilm-

Naar wat zijn we nog opzoek?

– Jonge Marie-Thérèse: een jongere versie van Marie-Thérèse die niet angstig is voor het blootgeven (figuurlijk maar toch ook een beetje letterlijk) van zichzelf op podium. Ze zingt, ze danst en ze acteert.

Moest je eventueel geïnteresseerd zijn, vragen hebben of ons kunnen helpen kan je altijd een mailtje sturen naar: MasterfilmYben@hotmail.com

ps:

Een musicalfilm is geen gemakkelijke klus voor iemand zonder enige ervaring (wij), alle hulp is meer dan welkom. Ken jij er meer van, laat ons gerust iets weten. Ook voor crew zijn we nog volop opzoek naar mensen (first AD, camera…).

Stuur ons maar voor wat je ons wilt/ kan helpen.