24 UUR LIVE knalt muziekmarathon op gang

De muziekmarathon 24 UUR LIVE, Vlaanderens booster aan positiviteit, ging vandaag om 18 uur van start. Meer dan honderd artiesten geven tot zondagavond 23 januari het beste van zichzelf in het Sportpaleis. Deze unieke showcase begeleid door de 12-koppige band van Miguel Wiels kan overal worden gevolgd dankzij de livestream via HLN.BE en in de HLN App. De komende 24 uur wonen ook een beperkt aantal muziekfans het live spektakel bij vanop de eerste rij in het Sportpaleis.

Tussen nu en zondagavond 23 januari komen een batterij aan artiesten en muzikanten op het podium van 24 UUR LIVE. Ze brengen er één of meerdere van hun hits, net als enkele nooit eerder uitgegeven duetten. De band van Miguel Wiels ontvangt en begeleidt net als vorige keer al dit buitengewoon talent. Bovendien wordt de hele show door Vlaanderens leukste presentatoren aan elkaar gepraat. Voldoende reden om de volgende 24 uur helemaal gratis af te stemmen op de livestream van 24 UUR LIVE via HLN.BE en in de HLN App.

24 UUR LIVE loopt nog tot zondag 23 januari om 18 uur in het Sportpaleis. Het evenement is een coproductie van Les Flamands, Sportpaleis Group en Live Nation en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij DPG Media. 24 UUR LIVE is integraal, live en gratis te volgen via HLN.BE en in de HLN App.

Meer informatie: www.24uurlive.be.