Zoetermeer kleurt aankomende kerstvakantie mean en green!

Deze kerstvakantie brengt Greg & Baud Productions de hitmusical Little Shop of Horrors naar Zoetermeer. Het Picasso Lyceum kleurt van 21 december t/m 5 januari volledig mean en green. De dertienkoppige cast gaf op maandag 25 november een sneak preview voor pers en fotografen uit de buurt. Meezingers als ‘Suddenly Seymour’ en natuurlijk ‘Little Shop of Horrors’ galmden door de repetitiestudio’s.

Een bloemenwinkel in de ghetto van New York is het decor van deze vrolijke musical. Little Shop of Horrors vertelt het verhaal over de klunzige Seymour die werkt in een bloemenwinkel. Hij is verliefd op zijn collega Audrey, maar die ziet hem niet staan. Dan ontdekt Seymour op een dag een nieuwe mysterieuze plant, Audrey ll, die de boel op zijn kop zet. Als hij het zingend fenomeen bloed geeft, zal de plant groeien en groeien.. maar tegen welke prijs?

Voor het eerst in de geschiedenis van Greg & Baud Productions zijn er twee casts volledig gedubbeld. Cast Vetblad en cast Zonnedauw spelen maar liefst twaalf shows, genoeg kans om te komen kijken dus!

De Theateramateurz hebben de de pers doorloop gefilmd. Nieuwsgierig? Bekijk hier de video: 

Mis het niet! Info en kaarten via www.greg-baud.nl.