Wysiwyg Theaterproducties gestart met repetities Into The Woods

Op zondag 31 maart 2019 kwamen de cast en creatives van Wysiwyg Theaterproducties samen voor de eerste lezing van hun 21ste productie, “Into The Woods”. 

Into The Woods speelt zich af in een klein dorpje aan de rand van het bos waar een mooie jongedame (Assepoester), een zorgeloze jongen (Jaak van de Bonenstaak), een hongerig meisje (Roodkapje) en een bakker en zijn vrouw wonen. De bakker en zijn vrouw hebben een grote kinderwens die niet kan uitkomen door de vloek van een boze heks. De enige manier om de vloek te verbreken is door een drankje te maken met behulp van 4 voorwerpen, een mantel zo rood als bloed, een koe zo wit als melk, haar zo geel als maïs en een muiltje zo puur als goud. Tijdens hun zoektocht naar de vier objecten komen ze in contact met verschillende sprookjesfiguren en hun verhalen waardoor de bekende “gebroeders Grimm”-verhalen op een unieke manier door elkaar worden geweven. Ze komen tot het inzicht dat het nastreven van hun wens gevolgen heeft voor de anderen en staan voor de keuze: in hoeverre is het vervullen van hun eigen wens belangrijker dan de verantwoordelijkheid voor het welzijn van anderen?

De musical kreeg meer bekendheid bij het grote publiek door de film uit 2014 met acteurs zoals Johnny Depp, Meryl Streep, Anna Kendrick en James Cordon.

Wysiwyg Theaterproducties speelt “Into The Woods” in een regie van Lieven Debrauwer.

Speeldata en locatie:

CC Vredeberg, Lier

vrijdag 15 november 2019 – 20u15
zaterdag 16 november 2019 – 20u15
zondag 17 november 2019 – 14u30
vrijdag 22 november 2019 – 20u15
zaterdag 23 november 2019 – 20u15

Tickets:

VVK: 21 Euro
Korting: 18 Euro
Kassa: 25 Euro
UiTPAS met kansentarief: 5 Euro
VIP kaarten: 40 Euro

Tickets zijn te koop via www.wysiwygvzw.be/into-the-woods