Win 2 kaarten voor de première van Nonsens (GESLOTEN)


Nonsens begint wanneer de zusters ontdekken dat hun kok, zuster Julia, per ongeluk 52 zusters heeft vergiftigd. De overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor alle begrafenissen. De nonnen besluiten dat de beste manier om het geld in te zamelen een benefietvoorstelling is. De zusters brengen een avond met zang, dans, een heuse publieksquiz en vele komische verrassingen. De avond loopt natuurlijk niet zoals gepland… 

Wij mogen in samenwerking met Event-Team 15×2 kaarten weggeven voor de première van Nonsens op vrijdag 3 juni om 20.00 uur in Cultuurcentrum Evergem. Kijk hieronder hoe je mee kan doen.

Via Facebook:

1: LIKE onze pagina op Facebook (Klik bovenaan op ‘Vind ik leuk’)
2: LIKE én DEEL onze ‘actiefoto’ op je profiel (LET OP: zorg ervoor dat je je post OPENBAAR maakt, anders kunnen wij dit niet controleren!)
3. Stuur een mailtje met als onderwerp ‘WEDSTRIJD’ en daarin je volledige naam en woonplaats naar info@musicalvibes.net

Via Twitter:

Volg @musicalvibesnet op Twitter en plaats of retweet onze actiezin op je twitteraccount: Ik volg @musicalvibesnet en retweet dit bericht om kans te maken op 2 kaarten voor de première van ‘Nonsens’ op 3 juni in Evergem

Via Instagram:

Volg @musicalvibesnet op Instagram en plaats een reactie onder de ‘Nonsens’ foto

Meedoen kan tot en met donderdag 26 mei. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Meer info over Nonsens en tickets via www.event-team.be.