TOP Theaterproducties houdt audities voor Annie Get Your Gun

TOP Theaterproducties presenteert in oktober 2020 ‘ANNIE GET YOUR GUN’ van Irving Berlin. ‘Annie get your gun’ is een klassieker uit de begintijd van de grote Amerikaanse Musicals. Een spectaculair muziektheaterstuk vooral bekend door de hits: ‘There’s no business, like show business’, ‘Anything you can do’, en ‘I got the sun in the morning’!  

TOP gaat op zoek naar mannen, vrouwen en kinderen tussen de 12 en 80 jaar voor hoofdrollen, bijrollen en ensemble. Wij selecteren een groep enthousiaste, muzikale en gemotiveerde talenten, die zich vol willen inzetten om met elkaar deze ‘Golden Oldie’ tot een mooie show te maken.

Goed kunnen zingen is een must! Goed kunnen acteren een pré. Naast goede zangers en acteurs zoeken wij tevens talenten die (ook) goed kunnen dansen. 

VOOR DE HOOFDROLLEN ZOEKEN WIJ KLASSIEK GESCHOOLDE MANNEN EN VROUWENSTEMMEN

CAST:

Annie Oakley (belt/klassiek en acteerrol)

Frank Butler (bariton)

Charlie Davenport (acteerrol/tenor)  

Dolly Tate (acteerrol/mezzo)

Buffalo Bill (acteerrol/tenor)

Sitting Bull (acteerrol)

Pawnee Bill (acteerrol)

Foster Wilson (acteerrol)

Diverse grote en kleine bijrollen/ensemble (zang, dans, acteren). De acteerrollen zingen mee in het ensemble.

AUDITIEDATA:

Audities: maandag- of donderdagavond 4 en 7 november 2019 (zang)

Werksessie dans en spel  zaterdagochtend/middag  9 november 2019

Callback hoofdrollen: donderdag 14 november 2019

REPETITIES:

Start repetities: eind november

Reguliere verplichte repetities: donderdag 19.30u-22.00u te Almere

Met solisten worden extra repetities afgestemd.         

INSCHRIJVEN:

Deze productie speelt eind oktober 2020 in Theater KAF (Kunstlinie Almere Flevoland) te Almere. De voorstelling wordt begeleid door het theaterorkest van het AJSO o.l.v. Hans Welle.

Voor de audities van ‘Annie Get Your Gun’ kunt u zich aanmelden door voor 28 oktober een artistiek CV en mail te sturen naar  administratie@topalmere.nl .

Over TOP

TOP Theaterproducties maakt muziektheatervoorstellingen met amateurs (liefhebbers). We geven tevens workshops en masterclasses in de verschillende disciplines van het muziektheater: Zingen, (tap)Dansen en Acteren.  We werken met een professioneel team: regisseur, muzikaal leider, choreograaf en gastdocenten. De producties worden voorzien van theatertechniek en vormgeving.

In 2018/2019 produceerde TOP Theaterproducties onder andere FLEVO CHRISTMAS PROMS en WEET U NOG WEL… DE REVUE?. Momenteel speelt TOP de productie ADVOCAATJE MET SLAGROOM.

Meer informatie :  www.topalmere.nl  of 06-51546320