Tony Neef krijgt hoofdrol in Elisabeth in Concert

Vandaag is de voltallige cast van Elisabeth in Concert gepresenteerd op het bordes van Paleis Soestdijk. Naast de originele hoofdrolspelers uit de musical, waaronder Pia Douwes, Stanley Burleson, Doris Baaten, Jeroen Phaff en Addo Kruizinga, is dit jaar ook Tony Neef te zien in het musicalspektakel. Hij speelt de rol van Luigi Lucheni en vervangt daarmee Wim van den Driessche, die dit jaar niet kan deelnemen aan de concertreeks omdat hij in het theater staat met de succesvolle musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt.

Tony Neef: “Eindelijk mag ik van de daken schreeuwen dat ik deze rol ga vertolken. Het is een eer om onderdeel te zijn van zo’n uniek concert op de zeer mooie locatie Paleis Soestdijk. Ik kan niet wachten om deze rol te spelen.’’ Vandaag werd tevens bekend gemaakt dat ook de laatste drie concerten in verkoop gaan. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “Het is fantastisch om te zien hoe Nederland dit nieuwe concept heeft omarmd en het geeft aan hoe bijzonder deze concertversie van de succesvolle musical Elisabeth is. Nu ook de laatste drie concerten in verkoop zijn is de reeks compleet!’’ 

Elisabeth in Concert

Wegens overweldigend succes in 2017 komt Elisabeth in Concert deze zomer terug. Met dit keer het magische Paleis Soestdijk als decor wordt deze unieke show een muzikale sensatie die je niet mag missen. Ook dit jaar keren onder anderen Pia Douwes en Stanley Burleson terug in de concertversie van de musical Elisabeth.

Het verhaal

Elisabeth vertelt het ware, aangrijpende levensverhaal van de keizerin van Oostenrijk. Nog altijd wordt de populaire keizerin liefkozend Sisi genoemd door het Oostenrijkse volk. Hoewel haar leven aan het Weense Hof als een romantisch sprookje begon, sloeg het snel om tot een geschiedenis met keiharde tegenstellingen en ontberingen. Drama en romantiek liggen in elkaars verlengde – een opbloeiende romance eindigt in een persoonlijk drama.

Informatie

Elisabeth in Concert is van 8 tot en met 24 juni, in totaal 15 concerten, te zien op Paleis Soestdijk in Baarn. De kaartverkoop voor alle concerten is nu geopend. Voor meer informatie: www.elisabethinconcert.nl.

Foto: Wendy de Noier