Theatergroep SubSub zoekt aanstormend talent

Theatergroep SubSub zoekt aanstormend talent voor de auditiedag op 26 september 2019! Ben jij of ken jij iemand tussen de 15 en 25 jaar? En is die persoon he-le-maal in zijn of haar nopjes op het podium? Stuur dit bericht dan vooral door! Want zij kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de audities op donderdag 26 september 2019. Lees snel verder voor meer informatie over de audities!

Waar doe je auditie voor?

Wanneer je auditie doet voor Theatergroep SubSub kun je een rol in onze nieuwe voorstelling Lucifer krijgen of kun je worden ingedeeld in onze trainingsgroep SubSubXtra. Er is helaas maar beperkt ruimte, dus auditie doen betekent niet dat je met zekerheid een plekje hebt bij Theatergroep SubSub in het seizoen 2019/2020.

De voorstelling

Lucifer, de nieuwe voorstelling van Theatergroep SubSub, gaat in april 2020 in première in Almere, de voorstelling wordt 15-20 keer gespeeld. De repetities beginnen in oktober 2019 op de donderdagavond. Vanaf januari wordt er ook af en toe in het weekend gerepeteerd.

De trainingsgroep

De trainingsgroep SubSubXtra wordt in het najaar van 2019 aangeboden. In deze trainingsgroep volg je 10 spellessen en leer je technieken om je spel te verbeteren, daarnaast gaan we op bezoek bij andere theatergezelschappen. Het trainingsprogramma sluit af met een voorstelling. De trainingen vinden grotendeels plaats op de dinsdagavond vanaf november.

In de tweede week van september hoor je via de mail of je bent uitgenodigd om auditie te komen doen. Je ontvangt dan ook gelijk meer informatie over de tijden, de locatie en wat je moet voorbereiden.

Inschrijven

Vul de vragen op de pagina zo volledig mogelijk in. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingestuurd, ontvang je een ontvangstbevestiging van ons.

– Deelname bedraagt €200,-

Inschrijven via deze link: www.subsub.nl