Theatergroep Manteau houdt audities voor Legally Blonde

Voor ‘Legally Blonde’ zijn we op zoek naar enthousiast musical talenten (vanaf 16 jaar). Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, doen we de audities nét even anders. Nog tot en met 30 september doe je dat namelijk gewoon vanuit huis! Stuur een video op waarop je een musicalsong zingt. In principe volgt er dan een uitnodiging voor een eerste live auditie bij het Creative Team.

Voor mensen die daarna een hoofdrol ambiëren volgt er een tweede auditie die meer inhoudelijk op de gewenste rol toegespitst is. De auditie data in Gorinchem zijn ovb: 1e ronde: Vrijdagavond 9 oktober 2020, 2e ronde: Vrijdagavond 30 oktober 2020. Aan de auditie zijn geen kosten verbonden.

De wekelijkse woensdagavond repetities in Gorinchem starten vanaf januari 2021. In principe volgen we de schoolvakanties van midden Nederland. Een extra studieweekend is ovb gepland op vrijdagavond 9 april tot en met zondag 11 april 2021. Extra zangrepetitie op 16 jan en 6 maart van 9:30 – 13:00 en extra dansrepetitie op 6 februari en 5 juni van 9:30 – 13:00.

Deze voorstelling staat onder leiding van Wieneke Remmers (regie), Sharon Slachter (choreografie) en Michel de Valk (musical director). Legally Blonde gaat onder voorbehoud op vrijdag 18 juni 2021 in première in Schouwburg De Nieuwe Doelen.

De kaartverkoop start in januari 2021. Meer informatie over de voorstelling en de audities via www.legallyblonddemusical.nl