TeWeKa is op zoek naar musicalactrice

Theatergezelschap TeWeKa uit Melsbroek is voor haar jubileumproductie ‘Bluebird’ op zoek naar een musicalactrice voor de rol van de Moeder.

TeWeKa viert haar 100-jarig jubileum met een eigen musicalcreatie: tekstschrijver en regisseur Niels de Valk en componist Alain Matthyssens bewerkten een oud sprookje tot een moderne musical, die zich afspeelt tegen de achtergrond van de bombardementen op Antwerpen in 1944. ‘Bluebird’ vertelt het verhaal van een aantal mensen die opgesloten raakt in een kelder en de hachelijke situatie tracht te overleven. Droom en werkelijkheid lijken in elkaar over te gaan. Vooral de twee kinderen, Tijl en Mirthe, snakken naar een uitkomst, wanneer hun vader – die voor de geallieerden vliegt – vermist blijkt te zijn na een missie over vijandelijk gebied. Zal zijn ‘Bluebird’ hem toch weer naar huis brengen…?

Voor de rol van de Moeder is TeWeKa nog op zoek naar een musicalactrice (leeftijd 30-35j), mezzosopraan, met goede belt. Afkomstig zijn uit regio Brussel (Vilvoorde, Mechelen, Leuven) is wellicht een pluspunt. Repetities vinden plaats in Steenokkerzeel.

De voorstellingen gaan door in GC De Corren in Steenokkerzeel, van 22 november tot 1 december 2019.

Geïnteresseerden sturen een mailtje naar devalk.niels@gmail.com of contacteren hem op M 0475 51 88 42

Volg Teweka op de facebook pagina: teweka theatergroep