TeamJacques presenteert musicalversie van het boek Tot Later

Theater maken of toekomstperspectieven creëren binnen de cultuursector is niet evident in deze vreemde tijden. Toch wil TeamJacques niet bij de pakken blijven zitten. Na het annuleren van de musical « Blinker », kondigt TeamJacques een gloednieuwe musical aan die, ondanks eventuele beperkingen, zal worden opgevoerd in september 2021.

TeamJacques brengt volgend najaar de musicalversie van het boek: « Tot later » van Luc Descamps. Het verhaal speelt zich af in de wereld zoals wij die kennen en in de wereld van Jonas Bols, die niemand van onze wereld ooit al bezocht heeft. Jonas overleed enkele jaren geleden na een ongeval. Nu is Jonas een pijnlijk gemis maar ook een mooie herinnering. Hoe gaat de familie van Jonas om met het verlies van een dierbare? En ook… hoe gaat het daar in die “andere wereld” aan toe? En natuurlijk blikken Jonas en zijn dierbaren maar al te graag terug op zijn (veel te korte) leven in hun wereld.

De vereniging brengt dit verhaal op een intieme, ontroerende, energieke, humoristische en hoopvolle manier. De musicalbewerking werd gecreëerd door het team achter de eerdere musicals van TeamJacques. De teksten en muziek zijn van Jonas Jacques die ook de regie op zich neemt. De choreografie en regie-assistentie is in handen van Soo Mee Beyers. TeamJacques trekt opnieuw de kaart van liefhebbers en gaat op zoek naar 2 jongeren en 2 volwassenen die het verhaal van Jonas en zijn dierbaren willen vertellen aan het publiek. Inschrijven voor auditie en deelnemen aan de virtuele eerste ronde kan via www.teamjacques.be.

Repetities starten vanaf begin februari 2021 en voorstellingen vinden plaats vanaf september 2021. Zowel de repetities als voorstellingen vinden plaats in Brugge. Er worden naast familievoorstellingen ook schoolvoorstellingen georganiseerd. Geïnteresseerde scholen kunnen zich vanaf nu melden bij TeamJacques.

Voor meer informatie, surf naar www.teamjacques.be én volg TeamJacques op Facebook en Instagram.