TeamJacques presenteert ARENA een nieuwe musicalopleiding

Vanaf september 2021 start TeamJacques vzw met verschillende opleidingssessies in Brugge. Wil je je graag bijscholen in de disciplines van de theater- en musicalkunst? Kriebelt het bij jou ook om op de planken te staan? Dan nodigt TeamJacques jou uit in onze ARENA.

ARENA is er voor iedereen die wil proeven van theater- en musicalkunst of voor iedereen die zijn artistieke vaardigheden wil ontdekken en ontwikkelen. Je hoeft niet volleerd te zijn, in onze ARENA gaan we op een veilige en respectvolle manier aan de slag met het talent van iedereen. Wij nodigen experten uit die hun tips en tricks binnen de verschillende musicaldisciplines met jou zullen delen. ARENA staat garant voor een kwalitatief aanbod binnen de theater- en musicalkunst.

Er worden 24 sessies gepland, opgedeeld in acht sessies per leeftijdscategorie:

● Initiaties voor kinderen (7-12 jaar)
● Coachings voor jongeren (13-16 jaar)
● Coachings voor (jong)volwassenen (vanaf 17 jaar)

Voor kinderen wordt op een speelse en educatieve manier gewerkt aan de verkenning van de basisdisciplines van musical: zang, acteren én dans. Maar ook andere creatieve uitspattingen zullen hier een plaats krijgen. Voor jongeren en (jong)volwassenen worden acht losstaande sessies georganiseerd gelinkt aan de disciplines van musicalkunst. De sessies vinden (hoofdzakelijk) éénmaal per maand plaats. Het coachingsaanbod wordt per werkjaar opnieuw uitgedacht en herwerkt om zo elk jaar een nieuw en aantrekkelijk aanbod te creëren. Dus, wie elk jaar terugkomt, wordt elk jaar verrast.

Bij ARENA dragen we flexibiliteit hoog in het vaandel: je kiest de workshop (of alle workshops, dat mag ook natuurlijk) die het best bij je past. Zing én dans je graag maar is acteren minder je ding? Wees welkom! Acteer en dans je graag maar is zingen minder je ding? Wees welkom! Jij bepaalt jouw programma.

Wil je onze ARENA betreden? Schrijf je vandaag nog in en wordt als eerste op de hoogte gehouden van ons lesprogramma. Meer op www.teamjacques.be