Summer Intensives & research met ISABELLE BEERNAERT

In aanloop van de danstheater-productie ‘NAAKT– Nuda Veritas‘ heeft Choreografe Isabelle Beernaert de behoefte uitgesproken om een intensive & research periode te organiseren in de zomer 2020. (Met de hoop dat de Covid-maatregelen het toelaten tegen die tijd.)

De intensive & research periode is bedoeld om het thema ‘NAAKT – Nuda Veritas ‘ te onderzoeken en te ontwikkelen en te bewegen /te dansen! Deze intensive & research is voor geinteresseerden in dans en/of beweging en onderzoek rondom het thema ‘Naakt – Nuda Veritas – de naakte waarheid ‘Het thema relateert zich zowel tot het individu zelf als het collectief gevoel/geheugen van iedereen.

Bewegen (Dansen), Ademen, Reflecteren, Wandelen ,Mediteren, Muziek maken … op een creatieve en organische manier. De inspiratie om een research-intensive te organiseren kwam bij Isabelle Beernaert, omdat tijdens deze vervreemde periode, waar er ons gevraagd wordt om anders te gaan handelen, denken en voelen, we ons misschien wel op een bepaalde manier ‘Naakt’ voelen. Want veel van onze normale handelingen worden in pauzestand gezet.

Er zal gewerkt worden met het lichaam, de stem, de persoonlijkheid, het brein… het bewuste en het onderbewuste. De Dans! Door te dansen kunnen we de reis van ons lijf naar ons hart maken, voorbij ons verstand naar een andere gevoel van het bestaan, een totale eenwording met ons wezen. Om de research/zoektocht rondom het thema nog dieper, authentieker te maken, wil Isabelle open staan bij verschillende leeftijdscategorieën en niveau ‘s.

3 verschillende weken van 6 dagen (27/7- 3/8 – 10/8)
3 leeftijdscategorieën (Jongeren, Jong-volwassenen en volwassenen)

1. Jongeren van 16 tem 20 jaar (met danservaring)
2. Jonge volwassenen vanaf 21 jaar tem 29 jaar (Advanced/professional level (* Kan eventueel ook gezien worden als een auditieweek om een stageplek of contract te verkrijgen voor de volgende productie van Isabelle Beernaert)
3. Volwassenen vanaf 30 jaar en meer (geen danservaring nodig) * indien je jonger bent dan 30 en geen of weinig danservaring hebt kan je bij deze groep 1 aansluiten , minimum leeftijd 21 jaar. Groepsboekingen aangepast aan uw wensen voor 2-dagen of meer, kunnen in overleg.

Mail met uw vraag of verzoek naar productie@isabellebeernaert.com

De locatie waar de research-intensives weken zullen doorgaan is een dansatelier in een oude katoenfabriek gelegen aan de Waalse kant van onze prachtige Vlaamse Ardennen. (Kluisbergen/Amougies)

6-daagse intensive / 35 a 38 uur coaching/les per week
Overnachtingen en alle maaltijden zijn inbegrepen.

Voor meer info, zie onderstaande link : www.booking.isabellebeernaert.com/summer-intensives

Meld je alvast aan! zodat je plekje gegarandeerd is. (Nog geen inschrijvingsgeld betalen) Want momenteel bepalen we het maximum deelnemers a 10 personen per week. (Indien de corona maatregelen het nader zouden toelaten zal het maximum 14 deelnemers per week zijn. Zodra de Corona-maatregelen bekend zijn, sturen we jou de info voor je inschrijving definitief te maken .

We hopen je te mogen verwelkomen !
Dancers on stage / Productieteam Isabelle Beernaert