Strijders de musical uitgesteld

In verband met de regelgeving van de Nederlandse regering en adviezen van het RIVM heeft het bestuur van Stichting REL Entertainment in samenspraak met haar samenwerkingspartners besloten om de voorstellingen van Strijders te verplaatsen naar september 2020.

Strijders vertelt het verhaal van een Brabants dorp in 1939. “Het zal zo’n vaart niet lopen,” klinkt het vrolijk in het dorpscafé. Maar na vijf dagen strijd op de Grebbeberg is er een nieuwe realiteit: Nederland is niet neutraal, we zijn bezet door de Duitsers. Zijn je vrienden nog wel te vertrouwen? Hou je je stil of ga je in verzet? Moet je geheimen verzwijgen voor de veiligheid van anderen? Of kies je voor jezelf?

Na het succesvolle ‘En toen was het oorlog’ (2017) presenteert het jonge, enthousiaste team van REL Entertainment zijn nieuwe visuele muziektheaterspektakel Strijders in museum Bevrijdende Vleugels te Best. Gebaseerd op waargebeurde oorlogsverhalen uit Noord-Brabant waarin mensen zoals jij en ik dagelijks geconfronteerd werden met levens veranderende keuzes.

Strijders is te zien van 3 tot en met 26 september in een militaire loods op het terrein van Museum Bevrijdende Vleugels in Best.

Tickets (€23,50) zijn nu te koop via www.strijdersdemusical.nl