Spotz-On, nieuw showkoor in samenwerking met Studio 100

Kan je goed zingen en heb je zin om deel uit te maken van een koor? Schrijf je dan nu in voor de audities van de spiksplinternieuwe kooropleiding van SPOTZ-ON! Uit deze opleiding worden zangers/zangeressen geselecteerd voor Studio 100 producties.

SPOTZ-ON VZW is op zoek naar getalenteerde, enthousiaste en gemotiveerde zangers die deel willen uitmaken van een nieuwe showkooropleiding. De opleiding staat open voor zangers die op zoek zijn naar nieuwe podiumuitdagingen en -kansen. Uit deze opleiding worden zangers geselecteerd die ingezet kunnen worden bij onder andere clips, shows en televisieprogramma’s van Studio 100. Studio 100 zal voortaan beroep doen op de diensten van de vzw SPOTZ-ON wanneer een koor wordt ingezet in diverse audiovisuele en theaterprojecten. SPOTZ-ON zal ook inzetten op diverse andere activiteiten en projecten om zo een sterk merk te worden in het koorlandschap.

Kandidaten die deel willen uitmaken van de showkooropleiding van SPOTZ-ON en kans willen maken om deel te nemen aan tal van optredens, zijn welkom op onze audities op 14 april of 2 mei 2020. Deze audities zullen plaatsvinden op de hoofdzetel van Studio 100 te Schelle.

Opgelet! Het aantal plaatsen voor de audities en de opleiding is beperkt. Vol = vol.

Voor meer informatie surf je naar: spotz-on.be