Speciale fan preview The Book of Mormon

Op woensdag 25 september om 20.00 uur is er een extra preview voorstelling van The Book of Mormon in Koninklijk Theater Carré. Dit is de eerste kans voor fans in Nederland om de langverwachte hit van Broadway te zien. Er zijn kaarten voor de eerste voorstelling in Amsterdam beschikbaar voor maar €15 en zijn alléén op zaterdag 21 september om 12.00uur te koop aan de kassa bij Koninklijk Theater Carré.

Er kunnen maximaal twee tickets per persoon worden gekocht met een strikt ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ beleid. Voor de vroege vogels die in rij staan op deze ochtend is er koffie en donuts. Een geldig identificatiebewijs moet worden getoond tijdens de transactie. Alle tickets zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen niet worden doorverkocht.

Over The Book of Mormon

The Book of Mormon volgt twee mormoonse jongens die op een zendingsmissie naar Afrika worden gestuurd, ver weg van hun thuis in Salt Lake City. Sinds de wereldpremière in maart 2011 in het Eugene O’Neill Theatre in New York, waar het negen Tony® Awards won waaronder die voor beste musical, werd The Book of Mormon in drie continenten opgevoerd en heeft sindsdien al meer dan dertig internationale onderscheidingen op haar naam staan. De musical heeft alle kaartverkooprecords verbroken in New York, Londen, Melbourne en Sydney.

In Londen startte de productie in februari 2013 en won vier Olivier Awards®, waaronder ‘Best New Musical’. Tijdens de eerste dag van verkoop heeft de musical alle kaartverkooprecords verbroken in de geschiedenis van West End. Alle 2583 voorstellingen in het Prince of Wales Theatre waren tot op heden compleet uitverkocht.

De met een Tony®, Olivier® en Grammy® bekroonde show is vanaf donderdag 26 september 2019 tot en met zondag 27 oktober te zien is in Koninklijk Theater Carré.

#bookofmormoneu