Songs For A New World – Bohemian Productions & Zingdering

Bohemian Productions brengt de voorstelling ‘Songs For A New World’ naar het Waasland. Op 20- 21- 22 december zal deze intimistische musical te zien zijn in Kunstencentrum ‘De Vlasbloem’ in Nieuwkerken-Waas.

Toeval of niet, het was ook in dezelfde theaterzaal dat het tien jaar geleden allemaal begon voor Bohemian Productions en dit met de – al even legendarische – musical RENT. Na het overweldigende succes van Jesus Christ Superstar (4.500 verkochte tickets) in de Christus Koningkerk in Sint-Niklaas keert Bohemian Productions nu terug naar de roots met een pure voorstelling over het maken van keuzes in het leven.  Daar gaat het in deze musical over: hoe zoeken we elk van ons onze weg? Hoe willen we ons leven leven?

Daarvoor werden vier sterke stemmen aangetrokken: Lars Corijn (Evita), Tom Hillewaere (Jesus Christ Superstar & Catch Me If You Can) en zangdocenten Liesbeth Faelens en Alexandra Franck. Elk vanuit hun eigen personage nemen ze je ook mee op een muzikale ontdekkingstocht doorheen verschillende genres: pop, jazz, gospel, rock…

Songs For A New World flirt met een abstracte aanpak. Cast en orkest nemen ons mee met een serie liedjes die allemaal verbonden zijn met het thema “het moment van beslissing”. De voorstelling wordt live begeleid.

Data

vrijdag 20 december 20u
zaterdag 21 december 20u
zondag 22 december 15u

Ticketprijs

21 euro

Info & tickets

www.bohemianproductions.be