Showkoor Upbeat pakt uit met tweede show Aeternum

Op 11-12-13-14 mei verwelkomt showkoor Upbeat jullie graag op hun tweede spektakelshow vol zang en dans. Dit Leuvense koor is niet zomaar een koor, want naast zingen wordt er ook gedanst en geacteerd. “We staan te popelen om ons harde werk te tonen aan een publiek. Met ons enthousiasme en onze mix van swingende en ontroerende liedjes zal er niemand op z’n stoel kunnen blijven stilzitten!” aldus showkoor Upbeat.

Showkoor Upbeat repeteert al een heel jaar lang met hun 26-koppige cast voor hun avondvullende show. ‘Aeternum’ is een plaats waar de balans opgemaakt
wordt en waar het einde ook weer een nieuw begin betekent. Beleef samen met onze enthousiaste koorleden de ups en downs van het leven via een mix van uptempo en rustige liedjes.

Het Don Bosco Centrum in Kessel-Lo wordt helemaal omgebouwd tot een echte theaterzaal. “Het zal een fantastische show worden mét liveband, prachtige kostuums en spectaculaire lichteffecten. Er zal voor ieder wat wils zijn met allerlei soorten genres: van pop, rock, country tot a capella en musical. Een must-see voor elke muziekliefhebber!”, concludeert showkoor Upbeat.

Allemaal welkom op 11-12-13-14 mei in Don Bosco Centrum Kessel-Lo. Tickets zijn beschikbaar via www.showkoorupbeat.be.