Sergej Lopouchanski

Uitgezonderd. onthult bij hun perspresentatie de zes mannen die zullen meespelen in Ladies Night. Deze komedie is gebaseerd op de film The Full Monty, en aan de poster is duidelijk te zien waar Uitgezonderd. naartoe wil. Musical Vibes stelde één van de acteurs, Sergej Lopouchanski, een paar vraagjes.

Ik hoop dat mijn ego het overleeft

Hoe reageerde je toen er contact met je werd opgenomen voor Ladies Night?

Ik was zeer verbaasd, maar ik vond het zeer leuk. Het wordt een zeer leuke ervaring. Ik ben heel blij om er aan mee te doen.

Heb je er zin in?

Ik heb er keiveel zin in. Het wordt lachen. Het is een komedie, ik doe alles graag wat met komedie te maken heeft. Ik kijk er dus echt naar uit.

Wat is er speciaal aan Ladies Night?

Wij laten onze piemels zien, dus dat is redelijk speciaal. Ik weet niet of dat voor jullie speciaal is, maar ik vind dat speciaal (lacht). Je ziet echt alles.

Heb je daar geen stress voor?

Nee, dat is iets wat ik dagelijks doe. Ik ben daar helemaal gerust in. Ik heb absoluut niet gezweet toen ik het hoorde (lacht).

Wat vind je van de cast?

Het is een geweldige cast met allemaal goede acteurs. We hebben ook een hele goede regisseur. Ik ben heel blij om hieraan mee te doen. Ik denk dat het echt wel heel grappig gaat worden.

Ik weet eerlijk gezegd niet aan wat ik me moet verwachten. Ik ga gewoon afwachten, zien wat het geeft

De poster, wat zijn je gedachten daarbij?

Ja, dat is even slikken (lacht). Dat is de beste woordspeling in deze context. Het is een poster, het is mooi. Het is een kant van mezelf die ik nog niet vaak heb gezien. Ik verwacht heel veel toffe reacties van mijn vrienden. Zij gaan mij er niet mee uitlachen, dat weet ik nu al (lacht).

Het concept is Ladies at the Theatre: de zalen gaan met 95 procent gevuld zitten met vrouwen. Schrikt dat af?

Ik weet eerlijk gezegd niet aan wat ik me moet verwachten. Ik ga gewoon afwachten, zien wat het geeft. Ik denk dat het heel leuk gaat worden: het wordt een komedie, het is een hele goede regisseur, mooie cast. Het wordt een leuke gebeurtenis. Hopelijk gaat mijn ego het overleven, dat is alles wat ik hoop (lacht).

Ladies Night speelt van 25 oktober 2018 tot en met 6 januari 2019 en tourt doorheen Vlaanderen. Meer informatie en tickets vind je op www.uitgezonderd.be

Door Amber Degeest

Foto’s: Patrick Defort