Rupsje Nooitgenoeg viert 50-jarig jubileum

Op 20 maart wordt wereldwijd Rupsje Nooitgenoeg Dag gevierd, dit jaar is het populaire rupsje ook nog eens 50 jaar geworden. Om dit bijzondere moment te vieren heeft Just4Kids in samenwerking met Mark van Ierssel een hartverwarmende theatervoorstelling naar de Nederlandse en Belgische theaters gebracht. Stap in de wereld van het blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg en laat je betoveren tijdens een show van licht, geluid en beelden. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt in een prachtige vlinder. Het verhaal weet al 50 jaar de harten van families wereldwijd te veroveren en is nu naar de Nederlandse en Belgische theaters. In de prachtig vormgegeven theatershow komen naast Rupsje Nooitgenoeg nog drie andere verhalen van Eric Carle tot leven op het podium. De voorstelling geniet lovende recensies en ontroerende reacties van het publiek.

Informatie

De theatershow Rupsje Nooitgenoeg, geproduceerd door de Amerikaanse theaterproducent Rockefeller Productions, gaat op zondag 21 oktober 2018 in première in het Zaantheater en is daarna te zien in Nederland en Vlaanderen.

Leeftijd: geschikt vanaf 2 jaar
Speelduur: 55 minuten
Speellijst en kaarten: just4kids.nl/rupsjenooitgenoeg

Foto: Pamela-Raith-photography