Repetities Het geheim van teveel torens gestart

Op donderdag 13 mei zijn bij Deep Bridge in Wilrijk de repetities van de muzikale familievoorstelling ‘Het geheim van teveel torens’, naar het gelijknamige boek van Mark Tijsmans, gestart.

Het boek verscheen voor het eerst in 2006 en is ondertussen aan zijn dertiende druk toe. (waarvan 3 keer in een nieuwe uitgave.) De productie is van Deep Bridge in samenwerking met de Musical Academy, en zal lopen vanaf eind augustus.

Het script en liedteksten zijn van de hand van Mark Tijsmans, die ook de regie voor zijn rekening neemt. De muziek is van Ad Van Dijk, arrangementen van Marco Braam. Dit trio schreef vier jaar geleden ook het scenario voor ‘De ridders van de ronde keukentafel’

In ‘Het geheim van teveel Torens’ spelen drie professionele acteurs, Drie studenten van de musicalopleidingen in Brussel en Tilburg, En 25 kinderen en jongeren tussen tien en achttien jaar oud.

Een nieuwe creatie! Een Vlaamse productie! Hier gemaakt, van eigen bodem! Onder het motto: Natuurlijk zijn internationale producties fijn, maar we kunnen dat zelf ook!

De voorstelling is vanaf eind augustus te zien in het theater. Meer informatie & tickets volgen op een later tijdstip.

www.deepbridge.be