REP Film houdt audities voor Kruimeltje

Ben jij de nieuwe Kruimeltje? Of de bijzondere Anna die wij zoeken?  Voor de nieuwe avontuurlijke speelfilm ‘Kruimeltje’ zoeken wij 2 super acteertalenten. De film wordt geproduceerd door REP Film en wordt geregisseerd door Diede in ’t Veld.

Voor beide rollen zoeken wij jonge acteurs die in april 2019 13 jaar oud zijn. Beiden mogen geen zachte G hebben en beschikken over 24 speelbeurten.

KRUIMELTJE:

Kruimeltje is een stoere en rebelse jongen met een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Voor de rol van Kruimeltje zoeken we een jongen met lef. Kruimeltje oogt in de film 10-11 jaar oud. Maar moet wel al 13 jaar zijn wanneer de opnames starten.

ANNA:

Anna is een meisje dat de regels goed opvolgt en niet zo makkelijk contact durft te maken in het verhaal. Anna oogt in de film 11-12 jaar oud. Maar moet wel al 13 jaar zijn wanneer de opnames starten.

Affiniteit met acteren hebben is een pre! Dus heb jij weleens meegespeeld in een productie of zit je al op toneelles? Kan jij je vinden in een van de rollen en ben jij in april 2019 13 jaar oud of ouder? En heb je lef?

Mail dan VOOR 12 november 2018 het volgende naar kruimeltje@jutenjulcasting.nl: Naam, geboortedatum, lengte, woonplaats, telefoonnummer, 2 duidelijke recente foto’s en eventuele acteerervaring (alle informatie graag in 1 mail, zonder WeTransfer linkjes).

Wie weet word je binnenkort uitgenodigd om op casting te komen. Je krijgt altijd reactie van ons, maar dat kan even duren.

www.jutenjulcasting.nl