Podium C houdt audities voor Avenue Q

Voor een gloednieuw Musical-Project, in regie van Willem Dekiere, is Podium C. opzoek naar talent! Voor ‘Avenue Q’ , een absolute Broadway-topper, zijn we op zoek naar spelers en muzikanten die zich kunnen vrijmaken vanaf het najaar om in maart 2020 te schitteren op de planken!

‘Avenue Q’ kende zijn eerste voorstellingen in 2003 en won daarna maar liefst 3 Tony Awards waaronder die voor ‘Beste Musical’. Dit uniek project wordt een leuke uitdaging voor dertien spelers en vijf muzikanten! Het wordt een heerlijke cocktail van humor, muziek, dans en vertier op een nog nooit gespeelde locatie! Dit totaalspektakel wordt voor het publiek maar eveneens voor acteur en muzikant een uniek gegeven!

Auditie

We zoeken spelers tussen 16 en 50 jaar die zin hebben om zich volledig te geven in spel, dans en zang. Ervaring in één van deze is een + maar geen vereiste. Aan de hand van workshops zoeken we samen naar een mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen. We zoeken profielen die durven experimenteren en thuis zelfstandig kunnen studeren. Muzikaal zijn we opzoek naar volgende talenten: een bassist, pianist, drummer, gitarist, klarinet of altsaxofonist!

De eerste lezing zal plaats vinden begin augustus. Tijdens augustus en september zullen er individuele zangrepetities plaatsvinden, die we in samenspraak zullen vast leggen. De spelrepetities beginnen vanaf begin oktober. Deze zullen wekelijks 2x plaats vinden op ma, di, woe of donderdag van 19u30 tot 21u30 in de omgeving van Lichtervelde. Voor de muzikanten wordt in samenspraak een aparte repetitie regeling getroffen.

Informatie

Heb je vragen of wil je je gewoon direct inschrijven voor de auditie van dit unieke project? Stuur dan een mailtje naar willemdekiere20@hotmail.com. Zo ontvang je een invulformulier, de datum en meer praktische informatie.