Ovaties voor musical Rattenvanger van Hamelen; laatste kans in Nijmegen

Ruim duizend  enthousiaste bezoekers hebben de musical De Rattenvanger van Hamelen gezien in Zevenaar en Arnhem. Zaterdag 9 november is het de laatste kans om deze bejubelde productie van Rijnstad Vocaaltheater te zien, in twee voorstellingen in theater de Lindenberg in Nijmegen.

Beleef deze wervelende musical zelf en bestel nu nog de laatste kaarten voor de voorstellingen op zaterdag 9 november om 15.00 en 19.30 uur. Met de kortingscode RVT2019RAT zijn de kaartjes nu voor de voordeelprijs van 15 euro verkrijgbaar via de website van theater De Lindenberg.

“Wat een vrolijkheid, perfectie en uitstraling”. “Wat was dat genieten van deze fantastische musical”. “Goed gezongen, goed gespeeld, veel plezier: een wervelende voorstelling.” Zomaar een paar spontane reacties na de voorstellingen in het Stadstheater Arnhem.  De Engelse componist Piers Chater Robinson en tekstschrijver Chris Blackwood van IT&M Productions kwamen speciaal hiervoor naar Nederland en waren overweldigd door deze première op het Europese vasteland: “Jullie hebben onze verwachtingen overtroffen.”

 De ingrediënten naast het aloude sprookje van hebzucht en spijt in een fris jasje: veertig enthousiaste Rijnstad-spelers, een aantal talentvolle jeugdspelers, een eigen live orkest, bijzondere enscenering en het grote vakmanschap van Marleen van der Loo (regie) en Caspar van der Vinne (muziek).

Voor meer informatie en de trailer van de musical: www.rijnstadvocaaltheater.nl/rattenvanger