Ontmoet de cast van Iedereen Beroemd

De repetities van Iedereen Beroemd zijn een dikke week bezig. Frank Van Laecke leidt zijn cast met scherpe blik vooruit naar de première op 17 februari. Gelukkig blijven ze niet enkel zitten in hun “repetitiekot”. Op 19 en 26 januari zijn er ook al twee momenten ingepland waarbij het publiek de kans krijgt om kennis te maken met onze cast. Plaats van afspraak is de Stadsfeestzaal in Antwerpen.

En Judas TheaterProducties heeft sinds kort ook een eigen MUSICAL SONGBOOK uit. Vanaf nu zijn de teksten en muziekpartijen van de populairste liedjes uit de musical van JTP beschikbaar in een songbook in twee volumes én een bijhorende CD. Het wachten naar de volgende première van Judas TheaterProducties wordt zo bijzonder goed opgevangen voor de fans. IEDEREEN BEROEMD, de musicalcreatie gebaseerd op de gelijknamige film van Dominique Deruddere, met o.a. Joke Emmers, Sven De Ridder, Nele Goossens, Bert Verbeke, Ianthe Tavernier en Peter Thyssen gaat in première op 17 februari in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

ONTMOETING MET DE CAST 

Op zaterdag 19 en 26 januari is kan het aanwezige publiek in de Stadsfeestzaal van Antwerpen terecht voor een promo moment met de acteurs. Telkens van 15u30 tot 16u30.

Op zaterdag 19 januari:
– introductie door Peter Thyssen en Bert Verbeke
– Iante Tavernier brengt single VUUR, samen met de “chorus girls” Lauren De Ruyck, Lynn Vercauteren, Charlotte Suijs en Rosanne Pits en onze MC van dienst, nl. Steven Colombeen.
– er staat tevens een leuke photo booth in het thema van IEDEREEN BEROEMD

Op zaterdag 26 januari
– introductie door Sven De Ridder en Nele Goossens
– Joke Emmers brengt LUCKY MANUELO, samen met de “chorus girls” Lauren De Ruyck, Lynn Vercauteren, Charlotte Suijs en Rosanne Pits
– er staan tevens een leuke photo booth in het thema van IEDEREEN BEROEMD

MUSICAL SONGBOOK BESCHIKBAAR 

Naar aanleiding van onze 20e verjaardag brengen wij twee unieke songbooks uit met daarin de partituren van de 12 mooiste liedjes uit “Lelies”, “Muerto!”, “De Rozenoorlog” en “Goodbye, Norma Jeane”. Daarnaast wordt eveneens een bijbehorende CD uitgebracht, met daarop nooit eerder uitgebracht materiaal uit “De Rozenoorlog” en “Goodbye, Norma Jeane”. Als kers op de taart staan er ook nog 6 bonus tracks op met de instrumentale versies van een aantal liedjes. Deze uitgave is een absolute must voor elke verzamelaar en musicalliefhebber!
De kostprijs per volume bedraagt 20 euro, de CD kost 16 euro en een combipakket van beide volumes van het Songbook en de CD kost 49 euro.

HET VERHAAL

Jean Vereecken hoopt op beroemdheid en probeert zijn dromen te realiseren via de zangcarrière van zijn dochter Marva Vereecken. Wedstrijd na wedstrijd doen ze mee in de hoop een doorbraak te forceren. Marva is niet van de mooiste en is ook niet bijzonder toonvast, maar dat overziet Jean. Wanneer hij plots ontslagen wordt, geraakt hij geobsedeerd door het idee om manager van zijn dochter te worden om zo zijn dromen te realiseren. Als bij toeval ontmoet hij het bekende popsterretje Debbie tijdens één van haar fietstochten en in een impuls ontvoert hij haar. Samen met zijn vriend Willy Van Outreve gebruikt hij het gegijzelde meisje om toegang te krijgen tot de media om zijn zelfgeschreven nummer “Lucky Manuelo”, gezongen door zijn dochter Marva, in de hitparades te krijgen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

15, 22, 23 februari en 1, 2, 8, 9 maart 2019 om 20u15
17, 24 februari en 3, 10 maart 2019 om 15u15
Theater Elckerlyc – Antwerpen

WWW.JUDAS.BE en 070/691 002 (max. 0,30 euro per minuut)

Foto: Wendy de Noier