Online Koorona Brainstorm

Benieuwd hoe andere koren op dit moment (op andere manieren) repeteren? Ook al ondervonden dat je online niet live samen kan zingen? Covid-19 dwingt ons om creatief na te denken en dat is exact wat we gaan doen. Zo lang er geen vaccin bestaat of er een tweede golf komt, zijn we misschien zelfs verplicht om het anders aan te pakken.

Niets kan natuurlijk tippen aan fysiek samen zingen en repeteren, maar we zijn ervan overtuigd dat er heel wat andere manieren bestaan om een concert voor te bereiden. Daarom willen we koren samenbrengen in een live online brainstormsessie. We delen ideeën en ervaringen met elkaar over hoe je als koor toch verder kan repeteren. Maak van de kooronacrisis ook een opportuniteit en kom hier sterker uit als koor. Als je bijvoorbeeld een tandje wil bijsteken of een niveau hoger wil gaan, kan je nieuwe tools later blijven inzetten, naast de ‘gewone’ repetities.

Meld je hier gratis aan voor de live online brainstorm op pinkstermaandag 1 juni 2020 van 10:00 uur tot maximum 12:00 uur. Achteraf ontvang je in je mailbox een handig overzicht van alle ideeën en nuttige tips om aan de slag te gaan in je eigen koor.