Nieuwe musical Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks

Vanaf september 2019 brengt Rick Engelkes Producties de nieuwe familiemusical ‘Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks’ naar de Nederlandse theaters. Dat maakte kinderboekenschrijver Paul van Loon bekend.

Paul van Loon verraste de 11-jarige Giando Lauwerens, één van de jongens die de rol van Dolfje Weerwolfje mag spelen. Hij bezocht Giando in zijn klas, groep 7 van basisschool Klavertje 4 in Hoofddorp. Daar mocht Giando alvast de pruik en het brilletje van Dolfje Weerwolfje passen, en overhandigde Paul van Loon hem en zijn klasgenoten zijn allernieuwste boek over het witte weerwolfje: ‘Spookweerwolven’. Ook was er een bijzondere videoboodschap voor Giando: Tzippy de Wolff, één van de meisjes die Foeksia de miniheks gaat spelen, vertelde heel veel zin te hebben om te gaan repeteren met Giando.

Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks

In de spannende, vrolijke musical ‘Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks’, gebaseerd op de boeken van Paul van Loon, rent Dolfje Weerwolfje per ongeluk het Weerwolvenbos uit, het Heksenbos in. Maar van Opa Weerwolf mag hij daar absoluut niet komen, want weerwolven en heksen gaan niet samen. Dan ontmoet Dolfje Foeksia, een miniheks. Als dat maar goed gaat… Na het succes van ‘Dolfje Weerwolfje de Musical’ is het nu tijd voor een vervolg! Een musical vol leuke liedjes, mystieke wezens, grappige tovertrucs en betoverende liefdesdrankjes. 

Dolfje Weerwolfje Week

De bekendmaking van de nieuwe familiemusical ‘Dolfje Weerwolfje & Foeksia de miniheks’ luidt de jaarlijkse Dolfje Weerwolfje Week in. Deze vindt dit jaar plaats van 13 t/m 21 april. In heel Nederland wordt tijdens deze week feestgevierd met Dolfje Weerwolfje: Paul van Loon signeert in boekhandels en treedt op met zijn theatershow, en er zijn meet & greets met Dolfje Weerwolfje.
Ook verschijnt het 20ste avontuur over het witte weerwolfje: ‘Spookweerwolven’.

Informatie

De musical is vanaf september 2019 door het hele land te zien. Meer informatie over Dolfje Weerwolfje is te vinden op www.dolfjeweerwolfje.nl.