Muziektheaterspektakel Jumping Jack op TT motorcircuit Assen

Van 9 t/m 19 mei op het TT circuit van Assen: Jumping Jack, een grootse theatervoorstelling met rockmuziek en ronkende motoren over het leven van coureur Jack Middelburg. Frank Lammers regisseert het spektakel van producent BUOG met hoofdrollen voor Matteo van der Grijn en Julia van der Vlugt. 

Jumping Jack, dé retrovoorstelling van 2019, is een meeslepend en ontroerend theaterspektakel met rockmuziek en ronkende motoren over het leven van de bekendste Nederlandse motorrijder uit de jaren tachtig, de held Jack Middelburg. Met vijf acteurs, tien jonge theatertalenten, twintig historische racemotoren, dertig gitaristen met ijzingwekkend snelle riffs, veertig enthousiaste spelers, tachtig dansers boordevol energie en een live-band met topmuzikanten die de roemruchte seventies & eighties in volle glorie laten herleven.

Matteo van der Grijn (Soldaat van Oranje), Julia van der Vlugt (Orkater: Julius Caesar), Genio de Groot (ANNE) en singer/songwriter Lucas Hamming (All Stars, de musical) spelen de hoofdrollen. De regisseur is Frank Lammers, als acteur bekend van speelfilms zoals De helleveeg, J. Kessels en Michiel de Ruyter. De voorstelling speelt zich af in de jaren zeventig en de live muziek sluit daarbij aan.

Tickets zijn te koop via www.jumpingjack.nu.

Foto: Miranda Drenth