Musicalactrice Vera Mann komt met (veel) GOESTING naar Vlaanderen

My Fair Lady, Cats, Mamma Mia, Sacco & Vanzetti, Evita, Peter Pan, Into the Woods, West Side Story, The Wild Party. Tal van toprollen maakten van Vera Mann, een Vlaamse actrice met Poolse roots, zowat de meest bekroonde musicalartieste van de Benelux. Na enkele Vlaamse successen stootte ze in Nederland door naar de top.

En nu komt ze terug naar Vlaanderen met haar ‘One Mann Show’: Goesting. Een allesomvattend Vlaams woord. Goesting om te zingen, om te spelen, om verhalen te vertellen en vooral heel veel goesting in het leven zoals het zich aandient!

Een One Mann Show

Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, als ze verliefd wordt op Chopin? Door wie is ze beïnvloed en waarom gaat ze zingen?
Vera Mann neemt het publiek mee op een ontroerende en muzikale reis mee met verhalen over een vrouwenleven en het leven voor het theater. Een persoonlijk, kwetsbaar en af en toe hilarisch verhaal over toevallige ontmoetingen, familiegeheimen en liefdesperikelen. Het publiek wordt door deze actrice, wonend en werkend in Nederland, geconfronteerd met verschillen tussen de Belgen en de ‘Hollanders’…of juist de overeenkomsten.

De muziek is zorgvuldig gekozen en sluit naadloos aan op alle onderwerpen in de voorstelling. Als kind was ze niet alleen geobsedeerd door Chopin maar ook door Barbra Streisand, de geboorte van een kalf toen ze 10 jaar oud was, had een heleboel toevallige ontmoetingen waardoor ze uiteindelijk op het podium belande. Vera Mann neemt je mee op reis door haar leven, ondersteund met muziek van o.a. Michel Legrand, Joni Mitchell, Stephen Sondheim en Leo Ferré. Ze wordt begeleid door pianist Ed Boekee.

Informatie

Schouwburg NTGent, Sint-Baafsplein 17 te Gent
Vrijdag 19 maart 2021 om 19.00 en 21.15 uur
Beperkt aantal plaatsen per voorstelling
Tickets zijn verkrijgbaar (vanaf 16 december 2020 – 14.00 uur) aan €22,50 via www.ticketsgent.be of 09/225.01.01

Alle informatie via www.event-team.be