Musical 2.0 broadcast unieke workshop onder leiding van Marcel Visscher

Op donderdag 22 april om 19.30 uur slaan Musical 2.0 en de Amsterdamse tech startup Community Stream de handen ineen; zij broadcasten een unieke workshop musicaldans onder leiding van John Kraaijkamp Musical Award-winnaar Marcel Visscher.

Het bijzondere aan de workshop is dat de combinatie wordt gemaakt tussen live les en vooraf opgenomen video. Deze semi-live ervaring biedt de mogelijkheid om de videoworkshop in de hoogst mogelijke kwaliteit aan te bieden en tegelijkertijd de unieke live-ervaring te delen van het volgen van de workshop samen met anderen.

Deelnemende leerlingen worden ontvangen in onze online lesstudio’s op het platform van BeBuzzing. Binnen deze ruimtes worden zij ingedeeld in groepen naar leeftijd waarmee zij de workshop gelijktijdig volgen.

Workshop musicaldans – Marcel Visscher

Wanneer: Donderdag 22 april om 19.30 uur
Leeftijd: Alle leeftijden
Duur: +- 45 minuten
Kosten: €7,50

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op www.musical.nl.

Marcel Visscher

Marcel voltooide de Fontys Dansacademie in Tilburg, specialisatie musicaltheater. Volgde zanglessen bij Edward Hoepelman, Alberto ter Doest en Margot Giselle. Hij was te zien in de theatervoorstellingen CARO, Elisabeth in Concert, De Gelaarsde Kat, Disney’s Beauty and the Beast, Moeder, ik wil bij de Revue, Cirque Stiletto 2 met Ellen ten Damme, Shrek de Musical, Miss Saigon, Petticoat, Hairspray, Les Misérables, Cats, Love Me Just A Little Bit More, Musicals In Concert 2, 3 Musketiers, Saturday Night Fever, Chicago en Oliver! Marcel won in 2010 een John Kraaijkamp Musical Award voor zijn vertolking van de rol van Corny Collins in Hairspray.