Mithe houdt audities voor seizoen 2020/2021

Het zijn voor iedereen bizarre tijden. Dus ook voor het teamgebeuren dat musical is. Jammer genoeg kunnen ook wij niet in de toekomst kijken en moeten we, samen met jou, afwachten wat die zal brengen. Maar we staan erom bekend innovatief, veerkrachtig en oplossingsgericht te zijn, dus ook wij zullen doorgaan (zoals Ramses Shaffy het zo prachtig zong). We zullen jullie dan ook steeds op de hoogte van het verdere verloop van onze toekomstplannen.

OPROEP AUDITIES 2020-2021

Wij staan al te popelen om te starten met de producties van het volgende seizoen. Ook deze keer staan er twee prachtige verhalen op onze agenda. In december 2020 brengen we Love Story, gebaseerd op de beroemde film uit 1970. In mei 2021 zorgen we opnieuw voor een Belgische primeur. We brengen The Prom voor het eerst naar Vlaanderen. In september hopen we met de repetities te kunnen starten. Maar onze eerste opdracht is… het samenstellen van de casts. Heb jij dus altijd al eens willen meespelen in een musical? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de audities!

Klik HIER om je in te schrijven

MITHE @ YOUTUBE

Heb jij geen zin om stil te zitten of wil je je musicalvaardigheden nog wat meer op punt zetten? Bezoek dan ons YouTube-kanaal waar je filmpjes van onze docenten kan terugvinden. Elke week komen er nieuwe filmpjes van de musical-s-cool online. Zo kunnen jong en minder jong hiermee aan de slag. Veel plezier ermee!

MITHE IN CONCERT GEANNULEERD

Vrijdag 29 mei stond in onze kalender te pronken als de première van ons jubileumconcert. We wilden graag, samen met jou, ons tienjarig bestaan vieren. Helaas dacht een venijnig virus daar anders over. We hebben getracht om het concert naar het najaar te verplaatsen, maar het bleek in deze onzekere tijden haast onhaalbaar om dit degelijk voor te bereiden. Daarom zien wij ons genoodzaakt om ‘Mithe in Concert’ te annuleren. Het doet pijn, maar we zijn wel dankbaar voor iedereen die tot nu toe mee heeft gewerkt aan dit concept. We bewaren onze schitterende ideeën alvast voor een volgend jubileum!