Maak deel uit van de Plopjury

Slecht nieuws voor kabouter Plop: hij is zijn kaboutermuts kwijt! Wat dat betekent, hoor je in zijn splinternieuwe single ‘Waar is mijn kaboutermuts?’. Bij deze single hoort ook een nieuwe clip waarin Plop allerlei nieuwe gekke hoofddeksels past en samen met zijn vrienden op zoek gaat naar zijn muts.

Gelukkig is er ook beter nieuws voor Plop want vanaf november 2020 trekken de kabouter en zijn vrienden terug naar de theaterzalen met een gloednieuwe theatershow: ‘Een nieuwe muts voor Plop!’ En sterker nog: Studio 100 zal voor deze show op zoek gaan naar kleine kabouters die in de show mee de nieuwe muts voor Plop kunnen kiezen.

Maak deel uit van de Plopjury!

Tijdens de nieuwe Plop Show krijgen 5 kinderen telkens de kans om mee te spelen samen met Kabouter Plop. Samen met zijn kaboutervrienden mogen ze mee stemmen over de nieuwe muts van Plop. Inschrijven kan via studio100.com/plopjury

Populair op YouTube

Ook online blijft Plop de de populairste kabouter van Vlaanderen en Nederland want op YouTube heeft het Kabouter Plop kanaal intussen een Silver Play Button voor 100.000 abonnees!

De nieuwe single ‘Waar is mijn kaboutermuts’ is vanaf nu te beluisteren via de streamingdiensten. De bijbehorende videoclip is vanaf 14 augustus te zien op Studio 100 TV, het Youtube kanaal van Plop en de gratis Studio 100 GO app.

Informatie

De nieuwe Plop Show ‘Een nieuwe muts voor Plop’ is te zien vanaf 1 november 2020 in Asse, Genk, Ninove, Heist Op Den Berg, Scherpenheuvel, Deinze, Vilvoorde, Gent, Puurs, Hasselt, Antwerpen, Oostende en Turnhout.

Tickets & info via studio100.com