Liv Van Aelst in Roodkapje de Musical

Liv Van Aelst gaat de rol van oma vertolken in de nieuwe versie van ‘Roodkapje, de musical’. Deze spannende familievoorstelling staat gepland in heel wat Vlaamse theaters in het voorjaar van 2019. Liv zal daarin schitteren naast o.a. Dorothy Wuyts (Roodkapje), Liesa Naert (Tina de wolf), Tim Asselman (Gerrit de wolf), Katrien De Becker (mama) en leerlingen van de musicalopleiding van Event-Team.  

“Ik voel me zeker niet zo oud als een oma, dus laten we het houden bij een iets modernere oma in deze vernieuwde bewerking van het sprookje. Deze oma houdt best van wat pit in haar leven. Maar de make-up ploeg zal hier en daar wel een rimpeltje extra toevoegen vermoed ik”, lacht Liv.  

Liv studeerde zang, jazz en lichte muziek aan het Conservatorium van Antwerpen. Ze was recent te zien in de musicals Nonsens, The Little Mermaid, Doornroosje, Rubens, … en op televisie speelde ze gastrollen in o.a. Spoed, Familie en Sara. Ze verleende haar stem aan tal van reclamespots en animatiefilms: o.a. Rio 2 en Paddington. Twintig jaar lang was ze één van de vaste backing vocals op de Night of the Proms. Naast acteren en zingen heeft ze nog een andere passie: radio maken. In 2006 werd ze uitgeroepen tot de zwoelste stem van Vlaanderen!

Roodkapje

‘Roodkapje, de musical’ werd in samenwerking met Van Hoorne Entertainment bewerkt tot een interactieve en humoristische voorstelling. Vanaf april tot midden juni 2019 is de voorstelling te zien in o.a. Sint-Niklaas, Oostkamp, Alsemberg, Leopoldsburg, Gent, Izegem, Lebbeke, Waregem, Ninove, Mol, Oostende, Heist-op-den-Berg, Evergem, Scherpenheuvel en Knokke.Deze voorstelling zal geschikt zijn voor iedereen vanaf 3 jaar en zorgt voor meer dan een uur muzikaal vermaak. Voorzien van een kleurrijk decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes wordt dit dé familievoorstelling die niemand mag missen!

Tickets via www.teleticketservice.com en/of via de lokale theaters.