InTeam zoekt mannelijke bijrol voor Priscilla Queen of the Desert

Na de succesvolle producties ‘Rent’, ‘Blood Brothers’ en ‘Kiss of the Spider Woman’ brengt InTeam Producties in september 2020 de Belgische première van ‘Priscilla, Queen of the Desert’, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1994.

‘Priscilla Queen of the Desert’ vertelt het verhaal van drie vrienden die besluiten met een bus vanuit Sydney naar Alice Springs te rijden, dwars door de woestijn van Australië, om daar een aantal dragqueen-optredens te geven. Voor deze reis van hun leven dopen ze de bus om tot ‘Priscilla’. De roadtrip ligt bezaaid met onverwachte uitdagingen. De musical is doorspekt met ‘80’s en ‘90’s hits zoals ‘I Will Survive’, ‘I Love The Nightlife’ en ‘Finally’!

Auditie

Voor deze productie is InTeam Producties op zoek naar een getalenteerde amateur (40-55 jaar) voor de rol van Bob. Het is hoofdzakelijk een acteer rol, maar een goede zangstem is wel een vereiste.

Audities op maandag 17 februari tussen 19u en 22u. Spel- en zangronde. Beschikbaarheid vanaf 3 augustus is noodzakelijk. De voorstellingen lopen van 4 t/m 20 september.

Meer info en inschrijving via www.inteam-producties.be