InTeam Producties zoekt mannelijke mannelijke ensemblerollen voor Priscilla

Na de succesvolle producties ‘Rent’, ‘Blood Brothers’ en ‘Kiss of the Spider Woman’ brengt InTeam Producties in januari 2022 de Belgische première van ‘Priscilla, Queen of the Desert’, gebaseerd op de gelijknamige cultfilm uit 1994.

‘Priscilla Queen of the Desert’ vertelt het verhaal van drie vrienden die besluiten met een bus vanuit Sydney naar Alice Springs te rijden, dwars door de woestijn van Australië, om daar een aantal dragqueen-optredens te geven. Voor deze reis van hun leven dopen ze de bus om tot ‘Priscilla’. De roadtrip ligt bezaaid met onverwachte uitdagingen… De musical is doorspekt met ‘80ies en ‘90ies hits zoals ‘I Will Survive’, ‘I Love The Nightlife’ en ‘Finally’!

Voor een aantal mannelijke ensemblerollen organiseert inTeam een auditie op donderdag 1 juli van 10u tot 12u. De auditie staat open voor professionele musicalartiesten en bestaat uit een zang- en dansgedeelte.

Daarnaast zijn we nog expliciet op zoek naar een acteur (met name danservaring noodzakelijk) met donkere huidskleur. We vragen beschikbaarheid vanaf 29 november. Première op 7 januari 2022 in de Arenberg Schouwburg in Antwerpen. Voorstellingen t/m 16 januari. Meer info en inschrijving via de website of via audities@inteam-producties.be

Inschrijven voor 28 juni. De eerste selectie gebeurt op basis van profiel en CV. Bij selectie ontvang je een email met een uitnodiging en meer details over de auditie.
www.inteam-producties.be/priscillaqueenofthedesert