InTeam Producties herneemt succesmusical Blood Brothers

Wegens groot succes herneemt InTeam Producties de musical BLOOD BROTHERS, van 7 tm 16 september in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen.

BLOOD BROTHERS vertelt het verhaal van een tweeling, die bij de geboorte gescheiden wordt en opgroeit in twee totaal verschillende milieus. Zonder te weten dat ze eigenlijk broers zijn, leren ze elkaar door toeval toch kennen en worden beste vrienden. Maar de kansen die de ene door zijn opvoeding heeft gekregen, zijn de bron van jaloezie voor de andere. Is de bloedband die ze (onbewust) delen sterk genoeg om toch ‘bloedbroeders’ te blijven?

De voorstellingen werden zowel door pers als publiek enthousiast onthaald. Pers sprak over een ‘emotievolle voorstelling’ met een ‘ijzersterke cast die geloofwaardig speelt en waanzinnig goed zingt’. Minutenlange ovaties maakten van BLOOD BROTHERS ‘de must-see musical van het seizoen’. De kans om BLOOD BROTHERS opnieuw te zien en te beleven wordt in september geboden. Nagenoeg de voltallige originele cast, inclusief gelauwerd hoofdrolspeelster Liesbeth Roose in de rol van Mevrouw Janssens, keert terug naar de planken van het Fakkeltheater.

InTeam Producties brengt ‘BLOOD BROTHERS’ in een vernieuwend concept met een 13- koppige cast – een mix van veelbelovende afgestudeerde musicalacteurs en getalenteerde amateurs -, live begeleid door een orkest van 6 musici.

Informatie

Ticketverkoop start op 6 juni.

Meer info via: www.fakkeltheater.be of www.inteam-producties.be

Foto: Wendy de Noier