Het Vuil Concert – de virtuele editie by TG de LINK nu zondag

Gezien de huidige Covid-19 problematiek en de verregaande gevolgen onder andere in de cultuursector, zal TG de LINK (www.tgdelink.be) in plaats van hun jaarlijkse theater- en muziekfestival in Arca tijdens de Gentse Feesten enkel het slotconcert brengen op een speciale manier: Via een livestream vanuit Theater Arca komen artiesten recht uw kot binnen deze zondagavond 26 juli.

Speciaal worden er zondag ook 20 mensen uit de zorgsector, AZ Sint-Lucas ziekenhuis, uitgenodigd om dit vuil concert exclusief live in Arca te mogen meemaken, niet enkel om hen een hart onder de riem te steken voor de voorbije maanden maar ook om NTGent de kans te bieden een allereerste testcase te houden voor de start van hun volgende theaterseizoen.

Op de line-up dit jaar in Arca staan o.a. Bert Verbeke, Mathias Sercu, Line Ellegiers en Michiel De Meyer, Elke Buyle, Senne Guns, Leen Dendievel, Udo, William Boeva en Raf Walschaerts én enkele verrassingsacts (!). Het concert zal starten om 20u30 via de kanalen van TG de LINK, Facebook en Youtube. De streaming wordt verzorgd door Slash 9. Er is geen toegangsprijs. Maar doorheen het concert kunnen mensen een vrije gift digitaal storten.

De livestreaming gaat via:

https://www.facebook.com/tgdelink

www.youtube.com

Donaties mogelijk via: gf.me/u/yfi9xc

In navolging van vorig jaar staan dus weer een hoop bekende en bekendere artiesten op scène die hun favoriete sensuele nummers komen brengen. Een zwoele avond vol muziek, live gebracht door een voor de gelegenheid samengestelde band “Geil, ik en een piano” en dus helemaal gratis te bekijken vanop uw terras, tuin of in uw zetel; ‘Ne propere vuilen avond” tijdens de Gentse Feesten.

Een toegelaten aantal mensen uit de zorgsector, AZ Sint-Lucas, krijgt de kans dit concert live mee te maken en dat biedt ook NTGent de mogelijkheid een testcase qua onthaal uit te voeren.

Dit virtueel concert komt tot stand dankzij de partners NTGent, de Stad Gent, Duvel Moortgat, Interparking en Improvement.

Foto: Selina De Maeyer